Popis
Pusťte špaldu do kuchyně! Zabydlí se rychle a nemá extra nároky. Udělá vám radost na sladko i na slano. Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s medem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou skvělé jako základ ranní kaše nebo domácího müsli. Přidejte semínka, nakrájené sušené i čerstvé ovoce, zalijte dobrým rostlinným mlékem a můžete podávat. Nebo vyzkoušejte slanou variantu vločkové kaše, která je populární ve Skotsku. Pšenice špalda je poměrně málo šlechtěná odrůda, která se pěstuje takřka výhradně v ekologickém zemědělství. Dobře se pro něj totiž hodí, je odolná vůči plevelům a celkově je oproti pšenici méně náročná na podmínky prostředí. Složení Vločky ŠPALDOVÉ*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny Lepek Skladování Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 65 %.   Výživové údaje na 100 g Energetická hodnota 1 501 kJ / 355 kcal Tuky: 3,0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,0 g Sacharidy: 64,0 g z toho cukry: 3,0 g Bílkoviny: 14,0 g Sůl: 0,0 g.

Parametry

obsah balení 250 g