Popis
Želatina je zcela bez příchuti a lepku. Narozdíl od   hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit.   Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek. Přirozená schopnost těla opravit podpůrné pojivové tkáně (kosti, šlachy, vazy, chrupavky, kůži, vlasy a nehty)   klesá po dosažení věkové hranice 25 let.  Želatina poskytuje dostatečné množství aminokyselin, jako je glycin, lysin,n, které jsou speciálně zapotřebí   pro obnovu pojivových tkání a napomáhají regulovat funkci buněk. Želatina je vhodným suplementem aminokyselin glycinu a prolinu.   Speciálně tyto aminokyseliny jsou důležité pro vytváření vazivové tkáně. Jejich nedostatek se může projevit bolestmi kloubů, lámavostí nehtů a bolestmi svalů.   Želírovací schopnost želatiny vám může pomoci při redukční dietě. Zaplní místo s nízkým obsahem tuku a energie ve stravě. Želatina je hovězího původu, tedy není z rybího zdroje, na který mohou být častější alergie. Pro koho je želatina určena? pro kuchařky a kuchaře pro všechny, kteří rádi vaří (želé, dezerty, zdravé zahušťování) pro pacienty s nadváhou (pomáhá tlumit apetit a poskytuje tělu proteiny) Želatina je zpracována s využitím  proteolytických enzymů pro lepší vstřebatelnost a dostupnost produktu pro vaše tělo. Pozor na produkty, které jsou štěpeny za přístupu tepla a kyselin. Jak pomáhá želatina ve vašem těle? Pohyb je důležitý, ale vystavuje klouby opotřebení. Obzvlášť při náročném sportu nebo běhu na nevhodných površích, kde může docházet k zatížení chrupavek až několik set kilogramů na 1 cm2. Jedná se o   bioaktivní produkt   obsahující až  90% proteinů.  Želatina obsahuje dostatečné množství aminokyselin pro podporu obnovy pojivových tkání. Želatina od Great Lakes  má certifikaci Kosher. Jedná se o zcela čistý produkt. Pochází od kvalitních volně se pasoucích zvířat z Jižní Ameriky. Želatina je získávána z kůže, pojivových tkání a také z kostí. Zcela bez lepku.   N epění, nevytváří hrudky a kousky a je zcela bez chuti a zápachu.   Želatina je získávána enzymatickou hydrolýzou kolagenu z kůže, pojivové tkáně a také kostí. Želatina je připravována v souladu s vysokými standardy instituce The United States   Pharmacopeial Convention. Charakteristika a výhody Great Lakes želatiny obsahuje   čistý přírodní protein certifikace Košer Obsahuje přírodní kolagen pro podporu kloubů Bezlepková Bez Glutamanu sodného (hojně používané dochucovadlo); neobsahuje ani volný glutamát z hydrolyzátu GMO free v průběhu výroby nebo jako hotový výrobek nebyl zpracován s ozářením Želatina je připravována v souladu s vysokými standardy instituce The United States Pharmacopeial Convention. Great Lakes má následující certifikace: Kosher - Pareve, bezlepkové, neobsahují MSG, non-GMO, certifikované Keto, Paleo, ověřené bez glyfosátu, přírodní a kompatibilní s USP/NF, FDA certifikát kvality a SQF certifikováno na úrovni Global Food Safety Initiative (GFSI). Kolagen a produkty želatiny Great Lakes Gelatin pocházejí z dobytka v Argentině a Brazílii. Jsou chovány na pastvinách a krmeny trávou na základě standardů American Grassfed Association a pokynů pro dobré životní podmínky zvířat.  Produkce vylučuje použití růstových hormonů, antibiotik a steroidů, což je v souladu s potravinovou a zemědělskou legislativou v Argentině a Brazílii. Společnost Great Lakes Gelatin® se zavázala monitorovat vznikající postupy a výzkum v oblasti dobrých životních podmínek zvířat a standardech chovu s ohledem na bezpečnost a kvalitu. Splňuje normu USP 33-NF 28 testování na obsah těžkých kovů a mirkobiologickou kontaminaci. Složení: Dvě polévkové lžíce (12 g, doporučená DDD - denní dávka). Narozdíl od hydrolyzovaného kolagenu želatina tuhne, proto se používá při výrobě kulinářských specialit.   Ideální pro přípravu zdravých želatinových pochoutek. Chraňte před chladem. Skladujte na suchém místě. Produkt má téměř neomezenou dobu použitelnosti při skladování v suchu. Po otevření spotřebujte do 3 let. Použití:   na zahušťování, výrobu želé a dezerty. Doporučené dávkování je 2 zarovnané polévkové lžíce za den.   Níže naleznete recepty. Aminokyseliny a jejich obsah v mg dle denní dávky (12g): Název látky Obsah ve 100g Sodík 280 mg Draslík 25 mg Vápník 40 mg Hořčík 18 mg Zinek 0,3 mg Železo 1,1 mg Měď 0,3 mg Alanin 1210 Arginin 1023 Kyselina Asparagová 737 Cystin 11 Kyselina Glutamová 1254 Glycin 3190 Hystidin 110 Hydroxylysin 132 Hydroxyprolin 1595 Isoleucin 198 Leucin 374 Lysin 506 Methionin 110 Fenylalanin 286 Prolin 1936 Serin 418 Threonin 242 Tyrosin 110 Valin 363.

Parametry

obsah balení 454 g